Våre Ansatte

Herman Hauge

Herman Hauge

Daglig Leder

Joachim Jamtvedt Børresen

Seniorkonsulent

Lasse Brustad

Tekniker 

Daniels Blomnieks

Tekniker

Historien om oss

 

PCEXPRESSEN.NO ble offisielt startet av Joachim Jamtvedt Børresen i Tromsø den 12.10.2011. Det er mange års erfaring fra IT-verden som dannet grunnlaget for at Joachim hadde mulighet til å starte opp med reparasjon av PC, mobil og nettbrett. Et av de viktigste momentene i forbindelse med reparasjon av PC er å gjøre det rimelig nok. Blir det ikke rimelig nok, vil mange la seg friste til å kjøpe nytt utstyr istedet for å reparere. Det kreves derfor omfattende kunnskap for å vite hvordan man kan reparere et produkt rimeligst mulig.

 

Joachim Jamtvedt Børresen reparerte sin første maskin i 1992 (x386 SX) og var med på å starte opp Nett-Media i 1999 sammen med 2 medelever ved Skien Vgs. Grunnleggeren er også medlem i Mensa Norge, så smarte løsninger er forankret i bedriften.

Hvem er egentlig PCExpressen

 

PCEXPRESSEN.NO ønsker gjennom vår virksomhet å dekke et latent behov etter reparasjonstjenester og salg av reservedeler, datautstyr, datamaskiner og telefoner. I tillegg ønsker vi å tilby de som har behov for det, en tekniker hjem på døren. Dette, samt reparasjoner, oppgraderinger, reinstalleringer og modifisering av gamle som nye maskiner tilbys til lave og vennlige priser. Vi bytter blant annet skjerm til din mobiltelefon/nettbrett/laptop.

Det som gjør oss kapable til å tilby så gode tjenester og produkter til så lave priser er vår egen evne til å holde kostnadene nede til et minimum. Samtidig bidrar vår bakgrunn og erfaring med den nødvendige kompetansen, raskt og effektivt. Dette sikrer høy kvalitet i våre tjenester og produkter. Samtidig stiller vi med en meget god tjenestegaranti; har ikke vi utført våre tjenester slik som vi lover – gir vi pengene tilbake!

  • Vi reparerer og modifiserer telefoner, nettbrett og datamaskiner for en rimelig penge

Registrert i Foretaksregisteret
Registrert i Merverdiavgiftsregisteret
Registrert i NAV Aa-registeret