Digitalisering av VHS kassett

Ingen begrensning på antall minutter pr. kassett

Kingston SSDNow A400 SA400S37 120GB

Kingston SSDNow A400 SSD - 120GB

Konvertering av miniDV kassett

Ingen begrensning på antall minutter pr. kassett

Kingston SSDNow A400 SA400S37 240GB

Kingston SSDNow A400 SSD - 240GB

Konvertering av Digital 8 Hi8 kassett

Ingen begrensning på antall minutter pr. kassett

Apple iPhone 7 - A1778

Her finner du vårt utvalg av reservedeler til Apple iPhone 7 - A1778. Alle reservedeler vi selger innehar høyeste kvalitet innenfor hver sin kvalitetskategori og vi tilbyr alltid 1 års garanti til privatpersoner. Les mer om våre garantivilkår.

Vi hjelper deg gjerne med å montere reservedelene du ønsker å bestille til din telefon. Bestill reparasjon direkte gjenom vår nettside, eller se vår generelle prisliste.

Hvis du selv har tenkt til å montere reservedeler til din telefon, vil vi anbefale deg å besøke nettsiden ifixit.com. Der vil du få mange nyttige tips og veiledninger. Det anbefales på det sterkeste at du har teknisk erfaring før du går i gang med å åpne en iPhone. Det er mange "feller" som er designet med hensikt av APPLE. All modifisering du utfører kan påvirke reklamasjonsrett og funksjonalitet. Vi selger verktøy du trenger for å komme igang med din reparasjon.

Ønsker du vite forskjellen på våre 3 forskjellige kvalitetstandarder?

Les mer om "KOMPATIBEL", "OEM" og "ORIGINAL" nederst på vår prisliste.

MERK: Noen ganger kan man bruke samme deler til forskjellige telefoner i samme størrelse. Eksempelvis vil det være noen deler som passer i både 6 og 6S, 5 og 5S, osv. Det anbefales å ta en titt på liknende modeller dersom du ikke finner delen du leter etter under den kategorien du har valgt. Du kan også bruke søkefunksjonen til høyre på den blå menylinjen over. Da kan du søke på "linse" og du vil få opp alle deler vi har som inneholder navnet "linse".